نمک زدن به غذا، ریسک سرطان معده را بیشتر می‌کند

نمک‌زدن به غذا ظاهراً ریسک سرطان معده را تا ۴۱ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرپنج، مطالعات نشان می‌دادند که در جوامع آسیایی ارتباطی میان مصرف نمک و سرطان معده وجود دارد. حالا یک مطالعه گسترده‌تر نیز این موضوع را تأیید کرده است.

در یک پژوهش جدید، پژوهشگران دانشگاه پزشکی وین وجود ارتباط سرطان معده با مصرف نمک را در جمعیت بزرگسالان بریتانیایی بررسی کردند.

نتایج پژوهش تأیید می‌کنند که ارتباط میان نمک‌زدن و سرطان معده تنها به کشورهای شرق آسیا منحصر نمی‌شود. پزشکان معمولاً از بیماران می‌پرسند که سر سفره به غذا نمک اضافه می‌کنند یا نه، زیرا این پرسش ساده نشان می‌دهد که فرد به‌طور کلی چقدر نمک مصرف می‌کند.

مصرف نمک با افزایش ریسک زوال عقل، دیابت نوع ۲ و مرگ زودرس نیز ارتباط دارد. اما چگونگی ارتباط آن با سرطان معده مشخص نیست. برخی از پژوهش‌ها می‌گویند که نمک باعث آسیب به دیواره معده می‌شود و احتمال عفونت هلیکوباکتر پیلوری را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا