«وحید حیاتی» پژوهشگر موسیقی درگذشت

وحید حیاتی از هنرمندان و پژوهشگران موسیقی ایرانی که طی سال‌های اخیر در مرکز موسیقی حوزه هنری فعالیت می‌کرد، در ۵۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهر پنج، وحید حیاتی از هنرمندان و پژوهشگران موسیقی ایرانی که طی سال‌های اخیر در مرکز موسیقی حوزه هنری فعالیت می‌کرد، بر اثر سکته مغزی در ۵۱ سالگی دار فانی را وداع گفت.

مراسم تشییع پیکر این هنرمند فقید، ساعت ۹:۳۰ صبح روز سه شنبه ۱۱ آبان ماه در حوزه هنری برگزار می‌شود.

وحید حیاتی از سال ۷۰ به فراگیری نوازندگی دف وتنبک نزد حسن آزاده فر پرداخت و سپس نزد مهرداد کریم‌خاوری در زمینه نوازندگی دف، فردین کریم‌خاوری و بابک مدرسی نوازندگی سه تار و محمد محرابی کلارینت به کسب تجربه پرداخت.

علاوه بر این، تئوری موسیقی را نیز نزد علی منتظری و امیر اسلامی فرا گرفته است. او علاوه بر تدریس کلارینت وسازهای کوبه‌ای به تدریس دف وتنبک در فرهنگسرای خاوران، حوزه هنری مرکز و شهر ری و همچنین آموزشگاه‌های موسیقی ستارگان و نفیر پرداخته است.

حیاتی داوری جشنواره‌های متعددی را نیز در سوابق خود دارد و از سال ۷۷ درمرکز موسیقی حوزه هنری حضور داشت.

امیرحسین سمیعی مدیر موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای درگذشت این هنرمند پیام تسلیتی به شرح زیر ارسال کرد:

انا الله و انا الیه راجعون
خبر در گذشت هنرمند ارجمند و نام آشنا «وحید حیاتی»، نوازنده، پژوهشگر، فعال هنر موسیقی و کارشناس باسابقه مرکز موسیقی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، داغی بر قلبمان نهاده و جامعه موسیقی را داغدار کرد.
او در حدود سه دهه خدمات ارزشمندی را در حوزه های آموزش، اجرا، کارشناسی و مدیریت هنری به جامعه موسیقی ایران ارائه داد. مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درگذشت این هنرمند، مدرس و پژوهشگر موسیقی ایرانی را به خانواده ارجمند حیاتی، هنرمندان موسیقی و همکاران مرکز موسیقی حوزه هنری تسلیت می‌گوید.
در پی در گذشت وحید حیاتی، میلاد عرفان‌پور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری طی پیامی در گذشت او را تسلیت گفت:

«انالله و انا الیه راجعون

نام آشنای وحید حیاتی و چهره‌ی خندان و به یادماندنی او از خاطره‌ی اهالی هنر به‌خصوص دلبستگان به موسیقی ایرانی و موسیقی نواحی نخواهد رفت. کلمه مرگ برای او که مرد دل‌زنده‌ی موسیقی بود کلمه‌ای غریب و باورناپذیر است اما چه کنیم که این کلمه حق است و گریزناپذیر. حیاتی در کنار عزیزانی دیگر در حوزه هنری بیش از ۲۵ سال، در عرصه آموزش، کارشناسی و مدیریت برای حیات موسیقی اصیل کوشید و ثمره این کوشش برگزاری رویدادهای کم نظیر و شاخصی بود که تاهنوز، حافظه‌ی هنرمندان و علاقه مندان به هنر را می‌نوازد. ان‌شاءالله این مرد خوش مرام و خوش خلق موسیقی با مولایش امیرالمومنین(ع) که سال‌ها نام او را برلب داشت محشور شود و در سایه غفران الهی، غرق آرامش باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا