«کوکوی پنیری» ، غذای محبوب کودکان

معمولا کودکان به غذا‌های فست فودی بیشتر از غذا‌های سنتی و به اصطلاح چلویی علاقه دارند. یکی از غذا‌های محبوب بچه‌ها پیتزا است که بخاطر پنیر کشدار آن، هم کودکان و هم بزرگتر‌ها به آن علاقه دارند. در این مطلب به آموزش نوعی کوکو میپردازیم که دارای پنیر است و محبوب کودکان خواهد بود.
مواد لازم کوکوی پنیری
فیله مرغ – ۲۵۰ گرم
سیب زمینی – ۳ عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای – یک عدد
پیاز – ۲ عدد
سیر – ۲ حبه
تخم مرغ – ۲ عدد
زردچوبه و نمک و فلفل – به مقدار لازم
آرد سوخاری – به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده – ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کوکوی پنیری
۱- برای تهیه کوکوی پنیری باید فیله مرغ را با یک پیاز و یک حبه سیر و آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب پز شود و مزه بگیرد.
۲- در قابلمه دیگری هم سیب زمینی‌ها را به صورت مجزا آب پز کنید.
۳- سیب زمینی‌های پخته شده را با گوشتکوب له یا با رنده ریز رنده کنید و فیله مرغ را ریش ریش و به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید.
۴- در این مرحله پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و سیر را هم رنده یا له کنید و به دیگر مواد بیفزایید.
۵- سپس تخم مرغ، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید.
۶- مقداری از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر پیتزا وسط آن بگذارید و از اطراف جمع کنید مانند چانه نانوایی و کمی از یک طرف فشار دهید تا راحت‌تر سرخ شود.
۷- در این مرحله کوکو‌های آماده شده را در آرد سوخاری بغلتانید.
۸- در تابه روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود. کوکو‌ها را در روغن قرار دهید تا سرخ شوند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا